top of page

Alexandria Body sugaring​

​Sugaring-behandlinger bliver lavet med en sukkerpasta, der består af sukker og vand - helt uden kemikalier og parabener! Det ligner karamel og er så rent, selvkonserverende og bakteriefrit, at det i princippet kan spises! 


Til Hvem?

Den er så mild og effektiv, at den kan bruges på alle typer hud og hårtyper- også den super sarte og både til mænd og kvinder. Selv de mest genstridige hår på benene, ryggen eller på overlæben!!

Hvad sker der?

Huden er slet ikke nær så rød, som efter en voks behandling, da man undgår at de øverste hudlag også bliver rykket af - huden peeles kun let så huden efterlades silkeblød og kun lidt rød i kort tid!!Hvordan?
Ved almindelig voksbehandling fjernes hårene mod groretningen. Det bevirker at op til 30 % af hårene kan knække ved fjernelse, så den efterfølgende hårvækst hurtigt viser sig igen og indgroede hår kan forårsage uskønne, betændte hårfollikler.

Med Alexandria`s sukkerteknik fjernes hårene med groretningen, hvilket gør at langt flere hår fjernes, og der vil gå længere og længere tid inden hårene vokser ud igen.

Får jeg mindre hår?

På sigt bliver hårsækkene så traumatiseret, idet håret konstant rykkes ud ved roden, så forsyningen af nærringsstoffer til håret i hårsækken bliver dårligere og dårligere - og dermed får hårene til at vokse langsomere og blive blødere! Og det er jo bare fantastisk!!!

joanna messenger (1).png
bottom of page