Ny elev i klinikken

Byd velkommen til Nynne

Du kan allerede booke en aftale med hende ved at ringe på 60 71 33 77

Telefon: 60 71 33 77

Produkter

Exuviance skiller sig kraftigt ud fra andre hudplejeprodukter, idet man via en behandling kan stimulere hudens celler kraftigt og deponere nogle virkestoffer, som styrker immunforsvaret i en svækket hud, så den igen begynder at arbejde selvstændigt. Det gør den suveræn i behandling af f.eks. acne, eksem og pigmentfejl, men også i forbindelse med Anti-Aging behandlinger, selv personer med meget sart hud, som før ikke kunne tåle frugtsyre, kan opnå gode resultater.

Kom til gratis konsultation!

LYCON er etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skøndhedsterapeut Lydia Jordane.Lycon voks nyder godt af sit velfortjente ry som Crème de la Crème inden for hårfjerningsvoks verden over og er det foretrukne valg på klinikker i 35 lande. Udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi leverer LYCON`s enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1mm.

Samtidig med LYCON`s lave temperatur, superflexible og milde voks leverer den en plejende og fugtende behandling som en ekstra luksus for kunden på selv den mest sensitive hud. LYCON kan trygt anvendes, og der er fuldstændig hårfri resultater på alle hårtyper.

Herudover tilbyder LYCONspa specialst body care korrigerende løsninger til hjemmebrug imellem klinikbehandlingerne. LYCON`s udbud i kvalitietvokse gør det muligt at udføre den bedste og optimale vokskombination til kundens fulde tilfredshed. Let og næsten smertefrit.

GEHWOL er en succesfuld produktserie til medicinsk fodpleje. Produkterne indeholder naturlige æteriske olier, urter, vitaminer, alger, lanolin m.m.

GEHWOL produktserien er stor, og priserne er fra 45 kr. til 149 kr.

CND regnes for verdens førende producent af produkter til hånd- og neglepleje. Gele er lidt nemmere at lægge på end akryl, det er lugtfrit og derfor det foretrukne system hos kosmetologer og velværeklinikker. CND Brisa Gele har tillige den fordel, at det er markedets eneste hypoallergene gelesystem, og at det føles lettere end akryl.

Shellac neglelakken holder i min. 14 dage. Shellac fra CND er verdens første hybridlak med UV3 teknologi. CND Shellac vandt prisen for årets innovation ved Danish Beuaty Awards 2011.

Med Shellac siger du farvel til fortiden og goddag til fremtiden-Shellac er allergivenligt og giver dig glansen og holdbarheden som gele. CND Shellac er 100% tør, når du forlader klinikken, og kan leveres som både fransk og fuld lakering.

Joanna's Skønhedsklinik​

CVR: 20273585

Vibe Center

Pakhusvej 1, 1. sal, 8382 Hinnerup​